Preview Mode Links will not work in preview mode

Ecomo - Email marketing for webshops

Mar 23, 2021

QuickFix episode med ét håndgribeligt tip der omhandler korrekt brug af font-size i e-mails. Det er nemlig ikke helt uvæsentligt hvor stor eller lille en font du skriver med. 80% af dine permissions læser nemlig dine mails på mobilen. Vælger du standard størrelsen i din ESP, risikerer du at folk ikke læser din...


Mar 19, 2021

Hvad gør du når klappen går ned, og du er løbet tør for inspiration til dit nyhedsbrev?

I denne episode både fortæller jeg dig, OG viser dig det, i en særskilt YouTube video, hvordan du let kan lave dit eget kæmpe arkiv, og dermed skabe din egen uendelige kilde til inspiration.
Alt sammen nydeligt sorteret i...


Mar 14, 2021

Hvorfor er "list cleaning" og "deliverability" to meget vigtige e-mail marketing begreber, som du bør kende til -og løbende praktisere?

Antallet af dine permissions/subscribers er ligegyldigt, hvis kvaliteten ikke følger trop. Du risikerer ganske enkelt at ende i spam folderen, og med tiden smadrer du dit omdømme...


Mar 11, 2021

I denne episode hører du om:

Hvordan du bruger -og hvorfor countdowns i dine e-mails, hvad end det er kampagner eller automations, er så effektivt et salgspsykologisk virkemiddel.

Hvem er jeg og hvad kan denne Podcast tilbyde dig?

Mit navn er Bjarke Petersen og jeg har siden 2015 arbejdet med ecommerce og e-mail...


Mar 9, 2021

I denne episode hører du om:

14 konkrete måder at indsamle leads på til din e-commerce. Det er en ganske lang anden episode, og egner sig derfor godt til køreturen til og fra arbejde.

Hvem er jeg og hvad kan denne Podcast tilbyde dig?

Mit navn er Bjarke Petersen og jeg har siden 2015 arbejdet med ecommerce og e-mail...